OM KLUBBEN


Hörby Brukshundklubb är en relativt liten klubb. Vi har en trevlig, handikappanpassad klubbstuga med kök, konferensrum, samlingsrum och en underbar veranda.


Till vårt förfogande har vi ca fem tunnland upplyst appellplan i nära anslutning till klubbstugan. Vi har nära till Karnas backes vackra strövområde och gångavstånd till Hörby Centrum.


Vår huvudsakliga verksamhet är kurser, utbildningar, tävlingar och utställningar.


Hörbybk är den del av SBK, och följer de policys och riktlinjer som gäller all verksamhet under SBK, i allt från Hundhantering till droganvändning.

DU BEHÖVS


Brukshundklubben är en ideell förening där alla arbetar utan ersättning och där allas insats behövs. Det är vi som klipper gräs och köper in kaffe och städar. Håller kurser, sitter i olika sektorer. Sköter hemsidan, håller i tävlingar, köper in träningsmateriel och fixar med stugan.


Just nu finns några saker på vår åtgärdslista där vi skulle vara glada om någon av klubbens medlemmar skulle kunna hjälpa till med, det är:
Som du ser finns det alltid något som du kan hjälpa till med och det är ett trevligt sätt att lära känna andra i klubben. Man behöver inte vara med på allt, men ett litet strå till stacken kan alla dra.
Vi har väldigt trevligt på våra städdagar så om inget annat, kom då :)


Om du känner att, ja jag vill ställa upp.. så haffa någon på klubben eller maila till förslagsvis styrelsen@horbybk.se

Åtgärdslista

Lägga plattor där ag-hindren skall så, plattor finns

Fälla flaggstängerna och byta linorna (nya linor finns)

Komma på idéer till aktivitetsbanan

Arbeta på aktivitetsbanan. Kontakta Lennart H om du vill göra en insats.

Fylla i hål och ojämnheter på lilla planen

Tvätta vita "boden"